- idUS
- Listar por autor
Listar por autor "Romero del Río, Inmaculada"
Mostrando ítems 1-5 de 5
-
Artículo
A study of the differences between trade standards inside and outside Europe
García-González, Diego Luis; Tena Pajuelo, Noelia; Aparicio Ruiz, Ramón; Morales Millán, María Teresa; Romero del Río, Inmaculada; Aparicio López, Ramón (Consejo Superior de Investigaciones Científicas (CSIC), 2017)The definitions of olive oil categories are common or very similar for all the international regulatory bodies, and in ...
-
Artículo
Competence Assessment: a Measurement System for the Subject “Applied Analytical Chemistry” of the Pharmacy Degree
Morales Millán, María Teresa; Martín Bueno, Julia; Romero del Río, Inmaculada; Hernanz Vila, María Dolores; Herrador Morillo, Ángeles; Montaña González, María Teresa; Galán Alfonso, Guillermina; Navas Sánchez, María José; Jiménez Moreno, Ana María; Orta Cuevas, María del Mar; García-González, Diego Luis; García Asuero, Agustín (Universidad Nacional Autónoma de México, 2019)The current university environment is characterised by the implementation of an education system focused on competence-based ...
-
Tesis Doctoral
Evaluación de indicadores de la calidad del aceite de oliva virgen: fortalezas, debilidades y oportunidades
Romero del Río, Inmaculada (2015-12-17)The quality of virgin olive oil (VOO) is evaluated by physical-chemical parameters together with a sensory assessment ...
-
Trabajo Fin de Grado
Papel de las pirofeofitinas como marcadores del aceite de oliva virgen
Morcillo Bravo, Laura (2017-09)El aceite de oliva virgen es un producto muy apreciado por sus propiedades sensoriales y biológicas, que forma parte de ...
-
Artículo
Predicting extra virgin olive oil freshness during storage by fluorescence spectroscopy
Aparicio Ruiz, Ramón; Tena Pajuelo, Noelia; Romero del Río, Inmaculada; García-González, Diego Luis; Morales Millán, María Teresa (CSIC, 2017)Virgin olive oil quality relates to flavor and unique health benefits. Some of these properties are at the most desirable ...